Am amestecat intr-un castron toate ingredientele uscate si in alt vas pe cele umede dupa care le-am amestecat pe toate. Rezulta un aluat de consistenta fluida.
Ciocolata o taiem cu un cutit in fulgi destul de mari. Tapetam tava cu hartie de copt pe care o udam si o stoarcem bine inainte. Punem fulgii de ciocolata pe fundul tavii si turnam aluatul peste, cu grija.
Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 25-30 minute.
Lasam prajitura sa se raceasca dupa care o intoarcem pe un blat de lemn si indepartam hartia de copt cu grija. Pudram prajitura cu zahar pudra vanilat.
Tot procesul este foarte simplu si rezulta o prajitura tare buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise