prajitura cu mere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 2 cani mere rase
  • 2 cani faina
  • 4 oua
  • 10 linguri ulei
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf copt stins cu lamaie sau otet
  • obtional,nuca, stafide

Mod de preparare

uleiul apoi faina+ ouale + zaharul se amesteca,se adauga merele +scortisoara +faina si praf de copt

se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina

se coace la foc mediu 40 min

se serveste pudrata cu,zahar

se mai poate face compozitia fara mere ,merele se feliaza si se pun deasupra,nuca si stafide

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise