Prajitura cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani mere rase
  • 2 cani de zahar
  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 lingura de amoniac stins
  • 1 lingura de cacao
  • sare
  • glazura sau frisca
  • dupa preferinta si esenta

Mod de preparare

Se bat ouale intregi cu zaharul, se adauga amoniacul stins, cacao, faina si un praf de sare, esenta, se pune intr-o tava unsa, iar cand s-a copt se pune deasupra glazura sau frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise