Prajitura cu mere fara coacere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g biscuiti
  • 6 mere
  • 100 g zahat
  • 2 plicuri budinca vanilie Dr Oetker
  • 1 lingura scortisoara macinata
  • 300 ml lapte
  • 70 g unt de arahide
  • 100 g nuca de cocos

Mod de preparare

Merele spalate si bine sterse le dam pe razatoarea cu gauri mari si apoi le amestecam cu zaharul si cu scortisoara.

Praful din cele doua budinci il amestecam cu laptele si apoi cu merele cu zahar si le dam la foc potrivit, la fiert cam 10 minute pina se ingroasa.

Intr-o tava punem hartie de copt si o captusim cu biscuiti pusi unul linga altul.

Peste biscuiti rasturnam merele calde si acoperim cu alt rand de biscuiti.

Deasupra ungem biscuitii cu unt de arahide, peste care presaram nuca de cocos.

Dam tava la rece in camara, pina a doua zi dimineata cand portionam prajitura dupa forma biscuitilor.

Zeama lasata de mere va fi absorbita de biscuiti.

Prăjitura aceasta cu mere se face foarte rapid, însă secretul este s-o pregătești cu o zi înainte s-o servești, ca să arate excelent si sa se inmoaie.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/prajitura-cu-mere-fara-coacere.html

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise