Prajitura cu mere si nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere mari
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 300 gr zahar pudra
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 cana de nuca macinata

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si se dau pe razatoare, se adauga ouale batute, zaharul pudra, uleiul, faina cu praful de copt si nucile. Dupa fiecare in parte se amesteca. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se coace la foc mic 30-40 min.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise