Prajitura cu piure de castane si cafea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 blaturi din cate 4 oua,4 linguri de zahar,un praf de sare,4 linguri de faina,2 linguri de ulei
  • crema;500 g frisca lkichida hulala,250 g branza de vaci,300 g pire de castane,2 lingurite de nes decofeinizat
  • decor;frisca si cafea,220 g gelatina

Mod de preparare

1.Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza si galbenusaurile frecate un pic cu uleiu apoi faina turnata in ploaie

2Se prepara crema mixand frisca pana se intareste .Mixam si branzica de vaci cu piureul de castanae apoi amestecam cu frisca si cafeaua solubila decofeinizata.Se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.

3.Se unge fiecare blat cu crema apoi se aseaza unul peste altul presand usor cu mana.Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a taia prajitura .Se decoreaza cu frisca si cafea solubila.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise