Prajitura cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 pachete foi prajitura pandispan (pachet de 4-5 foi de vanilie sau cacao, recomand cacao) din comert
  • 400 grame smantana
  • 150 grame nuci macinate
  • 150 zahar pudra
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga smantana si nucile macinate. Se pune crema intre foi, inclusiv deasupra ultimei foi.

Se rade ciocolata amara peste ultima foaie si se decoreaza cu cativa miezi de nuca.

Se lasa la temperatura camerei aproximativ 15-20 minute si se da la rece.

Este foarte buna daca se serveste de pe o zi pe alta.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise