Prajitura cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 pachete foi prajitura pandispan (pachet de 4-5 foi de vanilie sau cacao, recomand cacao) din comert
  • 400 grame smantana
  • 150 grame nuci macinate
  • 150 zahar pudra
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga smantana si nucile macinate. Se pune crema intre foi, inclusiv deasupra ultimei foi.

Se rade ciocolata amara peste ultima foaie si se decoreaza cu cativa miezi de nuca.

Se lasa la temperatura camerei aproximativ 15-20 minute si se da la rece.

Este foarte buna daca se serveste de pe o zi pe alta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise