Prajitura cu visine"Esther"

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450gr. foi de placinta (din comert)
  • 500gr. visine;Crema:500ml. lapte
  • 1plic cu budinca de vanilie
  • 5linguri de zahar
  • 1pachet de zahar vanilat;pentru jeleu:250ml. suc de visine
  • 1plic de gelifiant;

Mod de preparare

Se decongeleaza foile de placinta, se aseaza intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina si se inteapa din loc in loc cu furculita.Deasupra se aseaza hartie pergament, peste care se pun boabe de fasole uscata, pentru a impiedica ridicarea foilor. Se lasa la cuptor 30min. , dupa care se da la o parte fasolea si hartia. Separat se pregateste budinca , urmand instructiunile de pe plic.Se lasa la racit ,apoi se pune peste foi si se aseaza visinele fara samburi. Se amesteca gelifiantul cu sucul de visine la foc mic, apoi se toarna peste fructe.(se pot inlocui visinele cu cirese, caise, mere, piersici sau prune)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise