Prajitura delicioasa cu cacao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca si jumatate de faina,
  • 1 ceasca de zahar,
  • 1 jumatate de ceasca de cacao,
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu,
  • 1 jumatate de lingurita de sare,
  • 1/3 ceasca de ulei,
  • 1 pliculet de zahar vanilat,
  • 1 lingurita de otet,
  • 1 ceasca de apa,
  • esenta de portocale

Mod de preparare

Faina, zaharul, sarea, bicarbonatul de sodiu si cacaoa.

2. Adaugi apa, uleiul, otetul si omogenizezi, iar la sfarsit pui si esenta de portocale (merge si coaja rasa de portocala) si zaharul vanilat, amestecand bine.

3. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina torni compozitia si o dai la cuptor timp de 40 min.

Prajitura o tai rece si o poti orna cu ciocolata si fructe.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise