Prajitura delicioasa cu cacao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca si jumatate de faina,
  • 1 ceasca de zahar,
  • 1 jumatate de ceasca de cacao,
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu,
  • 1 jumatate de lingurita de sare,
  • 1/3 ceasca de ulei,
  • 1 pliculet de zahar vanilat,
  • 1 lingurita de otet,
  • 1 ceasca de apa,
  • esenta de portocale

Mod de preparare

Faina, zaharul, sarea, bicarbonatul de sodiu si cacaoa.

2. Adaugi apa, uleiul, otetul si omogenizezi, iar la sfarsit pui si esenta de portocale (merge si coaja rasa de portocala) si zaharul vanilat, amestecand bine.

3. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina torni compozitia si o dai la cuptor timp de 40 min.

Prajitura o tai rece si o poti orna cu ciocolata si fructe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise