PRAJITURA DIN NOUA SCOTIE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul
  • 1 cana faina
  • 1cana zahar alb
  • 1 lingurita praf de copt
  • 112 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 4 cani afine negre
  • Crema
  • 2 cani smantana
  • 1cana zahar
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 375F (190C), se ia o forma de 23 cm si se unge cu unt.

Se amesteca faina cu zaharul si praful de copt, se adauga untul taiat bucati, oul si zaharul vanilat si se framanta aluatul. Se intinde si se aseaza in forma, apoi se pun afinele. Se amesteca toate componentele pentru crema, apoi se pun in forma, peste afine. Se da la cuptor pana ce capata o culoare aurie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise