Prajitura "inimioara" la microunde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 2 linguri de cacao pudra
  • 4-5 linguri de faina alba
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 2 linguri de zahar
  • 1 pliculet de praf de copt
  • esenta de rom
  • ciocolata fondanta
  • 1 lingurita de unt
  • 1 varf de lingurita de sare

Mod de preparare

Se separa ouale de galbenus.Batem spuma albusurile ,dupa care adaugam galbenusurile si amestecam bine cu telul.Intr-o farfurie adanca se adauga 2 linguri de cacao ,4-5 linguri de faina ,zaharul pudra si plicul de praf de copt.Acest amestec se toarna in ploaie peste ouale batute.Se unge tavita de silicon cu putin unt si se rastoarna compozitia.Se preincalzeste cuptorul cu microunde timp de 1 minut.Se introduce tava si se da la potenta de 700w timp de 5 minute.Se ridica si se desprinde singura prajitura noastra.

Se scoate si se raceste.Intre timp pregatim un sirop simplu facut din cateva linguri cu apa,zahar si esenta de rom.Se tine pe foc acest sirop pana se topeste zaharul.Se topeste ciocolata si se toarna peste ptrajitura.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise