Prajitura racoroasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500ml frisca lichida
  • 400ml iaurt de capsuni,
  • 1 pachet de piscoturi,
  • 3 kiwi,
  • 10 capsuni.

Mod de preparare

Batem frisca ,apoi adaugam iaurtul si le omogenizam bine .Asezam piscoturile pe o tava ,punem crema optinuta pest si o decoram cu fructe.Se da la rece cam 1 ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise