PRAJITURA SIMPLA SI USOARA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 OUA
  • 10 LINGURI FAINA
  • 2 PLICURI ZAHAR VANILAT
  • 10 LINGURI ZAHAR
  • 1 PACHET CREMA DE VANILIE PT PRAJITURI
  • CATEVA MIEZURI DE NUCA
  • NUCA DE COCOS PT ORNAT
  • 2
  • 3 LG CACAO.

Mod de preparare

SE SEPARA ALBUSURILE DE GALBENUSURI ,ALBUSURILE SE BAT CU MIXERUL PANA SE INTARESTE SI NU CURGE DIN VAS,SE PUN CELE 2 PLICURI DE ZAHAR VANILAT,APOI CELE 10 LINGURI DE ZAHAR SI SE BATE IN CONTINUARE CU MIXERUL,SE ADAUGA GALBENUSURILE SI BATI IN CONTINUARE IAR APOI PUI CELE 10 LINGURI DE FAINA SI CACAO,TORNI COMPOZITIA INTR-O TAVA UNSA CU ULEI,PUI MIEZURILE DE NUCA SI O DAI LA CUPTOR DUPA APROAPE 20 DE MINUTE SCOTI PRAJITURA O LASI SA SE RACEASCA SI INTINZI CREMA DE VANILIE PESTE EA SI O ORNEZI CU NUCA DE COCOS,APOI O BAGI LA FRIGIDER.

SE SERVESTE SI RECE SI CALDA

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise