Prajitura televizor(asa ii spun eu,nu cunosc denumirea)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Foaia maro: 125 g unt moale/margarina pt prajituri 5 linguri zahar 1 ou 1 lingura cacao 12 linguri cu varf cu faina 1/2 pachet praf copt,esente.
  • Foaia alba - pandispan 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina .
  • Crema 1/2 litru lapte 9 linguri zahar 3 linguri faina 1 pachet unt 2 lamai - coaja si sucul.
  • gem(de orice fel eu prefer piersici)

Mod de preparare

Se coc in total 4 foi(2 maro si 2 albe).La cea de pandispan se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga pe rand faina si apoi galbenusurile si se coace..

Pentru crema laptele cu faina si zaharul se pun pe foc mic. cand s-a ingrosat se ia de pe foc, se mai lasa putin la racit si se freaca untul bine, apoi se adauga lamaia.

Se aseaza in ordinea urmatoare: foaia maro 1/2 borcan gem (piersici, caise) 1/2 din crema foaia de pandispan restul de gem restul de crema foaia maro.Se pune la rece, se taie si se papa..

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise