Faina, praful de copt si sarea, se amesteca cu untul pana devine sfaramicios. La final se adauga frisca, siropul si vanilia. Aluatul se framanta si se da la rece.
Se intinde o foaie de 1 cm si se decupeaza biscuit care se ung cu ou si se presara cu zahar si se dau la cuptor.
Din acest aluat se mai pot face rulouri, astfel: se intinde o foaie , se unge cu un amestec de zahar brun, scortisoara , unt si coniac, intr-un strat de 2-3 milimetri, se ruleaza si se da la rece 30 -60 minute.
Ruloul se taie in felii groase de 1 cm si se pun in tava, se ung cu ou si se presara cu zahar brun si se dau la cuptor.
De asemenea se mai pot servi cu piersici astfel: Se pun in cescute individuale piesici amestecate cu zahar si 2-3 linguri de faina, deasupra se pune cate un biscuit si se baga la cuptor
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise