Prajiturele fara zahar cu gem dietetic si crema

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -7 oua
  • -7 linguri de faina
  • -un praf de copt
  • -gem dietetic de visine
  • -100 gr branza de vaci
  • -50 gr smantana
  • -sucul de la o portocala + coaja rasa
  • -sucul de la o jumatate de lamaie + coaja rasa
  • Sfat: eu am impartit aluatul in doua parti egale, intr-o jumatate am adaugat doua lingurite de cacao pentru culoarea contrastanta.

Mod de preparare

Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile la mixer, galbenusurile se amesteca cu praful de copt si cu o lingura de faina, adaugam apoi albusurile si restul de faina, coacem aluatul 20 de minute (aproximativ) si dupa ce se raceste blatul, il vom taia fin in lung, la jumatate.

Pe langa dulceata, crema se face din smantana, branza de vaci, sucul de portocala respectiv cel de lamaie si cojile rase, se amesteca toate cu mixerul, este o crema acrisoara delicioasa.

Gata! O reteta foarte rapida, si aspectuoasa. Nu am dreptate?

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise