Prajtura Alina ( de post)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 1, 1/2 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 5 linguri gem de fructe
  • 1 praf de copt stins cu suc de lamaie
  • 2, 1/2 cani faina de grau
  • Glazura:
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri apa fierbinte

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se coace la foc potrivit cca 30-40 minnute.

Dupa ce se scoate din cuptor se glazureaza. ( zaharul se amesteca cu cacao, ului si apa fierbinte).

peste glazura se poate presara nuca macinata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise