Prajtura Alina ( de post)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 1, 1/2 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 5 linguri gem de fructe
  • 1 praf de copt stins cu suc de lamaie
  • 2, 1/2 cani faina de grau
  • Glazura:
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri apa fierbinte

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se coace la foc potrivit cca 30-40 minnute.

Dupa ce se scoate din cuptor se glazureaza. ( zaharul se amesteca cu cacao, ului si apa fierbinte).

peste glazura se poate presara nuca macinata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise