Pranz ardelenesc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un darab de slana
  • 0 bucata de branza telemea
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 castravete
  • 1 rosie
  • paine moale
  • sare

Mod de preparare

Se taie feliute slanina si telemeaua.

Rosia se taie feliute

Castravetele se taie rondele.

Ceapa se curata dupa cere se taie felii.

Painea moale se rupe bucati.

Inainte de a lua furculita in mana si sa incepeti sa mancati, obligatoriu se bea un paharel cu palinca...

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise