praz cu smintina si legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 fire praz (dupa marime),
  • 1 pahar smintina,
  • 100 g unt,
  • sare,
  • 1 lingurita faina.

Mod de preparare

Se alege prazul, se curata de foile vestede, se spala, se taie bucati si se fierbe in apa clocotita cu sare.

Se inabusa citeva mintite in unt si putin lapte.

Se asaza in vasul care va intra la cuptor si se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina.

Se da la cuptor 15-20 minute si se serveste cu unt smantana adaugate in ultimul moment.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise