Praz invelit in Sunca(Bacon)

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 fire de praz
  • 250 gr de sunca(bacon)
  • 2 morcovi
  • 100 gr de visine
  • 100 gr de seminte de rodii
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

Se taie prazul cam 10 bucati mai mari cam 8-10 cm, care se invelesc in sunca(bacon)se prind cu scobitori in praz, separat se taie prazul in bucati mai mici, se pun visine din compot, vor da o savoare deosebita si seminte de rodii, se adauga usturoiul lasandu-se cateii intregi,se pun morcovi fasii, totul se pune in ulei intr-o tava la cuptor, se sareaza si condimenteaza, se lasa 20-25 de minute la cuptor.

Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise