Preparat icre crap sau stiuca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. icre ( crap sau stiuca )
  • un cartof cam cat un ou mare
  • o lamaie
  • 300 ml.ulei

Mod de preparare

Se fierbe un cartof ,se lasa la racit.Se scot icrele din borcan sau cutie intr-un castron.Se amescteca putin cu o lingura , se rade pe razatoarea mica cartoful si se stoarce lamaia.Un mic secret , dupa ce dai pe razatoare cartoful da si putina coaja de lamaie cca.un sfert de lingurita.Amesteca cu lingura totul si lasa in frigider o ora sau de seara pana dimineata.Le scoti din frigider si amesteci cu mixerul adaugand ulei fara prea mare grija. Sigur nu se vor taia si nu vor fi sarate.

Sa aveti pofta !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise