Prepelite cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 prepelite,
  • 100 g unt,
  • 1 lamaie,
  • 1 lingura de faina,
  • 1 lingura de mustar,
  • cateva boabe de piper,
  • 1 galbenus de ou,
  • sare,
  • 200 g smantana.

Mod de preparare

Prepelitele se taie in doua, in lung, se sareaza putin, se pun intr-o cratita cu unt si se inabusa sub capac pana se rumenesc putin.

Intre timp se misca cratita, intorcandu-se si bucatile de carne.

Se adauga apoi faina, piperul boabe, zeama de lamaie, se stinge sosul cu un pahar de supa de oase sau cu putina apa calduta si se mai fierb 10 min.

Dupa aceea se adauga smantana amestecata cu mustar si galbenus de ou si se ia de pe foc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise