Prepelite cu unt aromat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -4 prepelite
  • -1 catel usturoi
  • -50 gr unt
  • -sare
  • -piper
  • -1 lingura nucsoara
  • -rozmarin
  • -8 felii lamaie
  • -1 portocala

Mod de preparare

Prepelitele le spalam bine in apa rece si le uscam in prosop de bucatarie curat .

Untul impreuna cu ,sare, piper,nucsoara,usturoi si frunze tocate de rosmarin le amestecam bine pana obtinem o pasta.

Luam cate o prepelita si desprindem foarte usor pielea de pe piept , sub ea punem putina pasta de unt . Atentie mare pielea este foarte subtire si se rupe repede . Apoi o sa punem unt aromat si in prepelita si o masam bine pe spate si picioare .

In prepelita punem o jumate de felie de lamaie si o frunzulita de rosmarin . Prindem cu o scobitoare picioarele pentru a inchide cavitatea si o asezam in vasul de copt cu spatele in jos. Procedam la fel si cu restul prepelitelor.

Intre ele punem cate o felie de lamaie ,iar pe margini felii de portocala .

Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute , scoatem folia si mai lasam inca 30 minute .

Se servesc calde cu ce garnitura doriti .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise