Prepelite la cuptor cu legume

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 buc prepelite
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 dovlecel
  • 1/2 fasole galbena
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • condimente pentru carne de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 rosii

Mod de preparare

Prepelitele se spala si se condimenteaza cu condimente de pui.Legumele se curata si se spala. Fasolea galbena se curata de capete si se spala.Ceapa se taie felii mai grosute,ardeii se taie fasii,dovlecelul rondele,morcovii fasii mai grosute,rosiile felii.Se pun intr-o punga pentru friptura in straturi ceapa,morcovii,ardeii,dovlecelul fasolea galbena si rosiile.Deasupra se pun prepelitele si usturoiul se pune in prepelite.Se leaga punga la capat si se face 3 gauri deasupra. Se pune intr-o tava.Se da la cuptorul preincalzit la foc mediu circa 1 ora . Dupa ce a trecut o ora se scoate tava ,se taie punga deasupra si se mai lasa la cuptor 10 min sa se rumeneasca.Se serveste legumele cu 1 buc de prepelita alaturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise