Pricomigdale

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 150 grame de zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 150 grame de nuca macinata
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare

Se bat albusurile bine de tot pana ce devin tari.

Se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare pana ce zaharul e topit. Sti cand e gata daca albusul nu curge daca intorci vasul.

Se adauga 150 grame de nuca macinata, 2 linguri de faina si 1 pliculet de zahar vanilat.

Se amesteca bine si se pune in punga de ornat. Acoperim o tava cu hartie de copt. Formam pricomigdalele si dam tava la cuptorul incalzit in prealabil.

Sunt gata dupa 20-25 de minute la foc mediu.

Se lasa sa se raceasca pentru a se despinde mai bine de pe hartia de copt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise