Pricomigdale

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 1 galbenus
  • 200 gr zahar pudra
  • 250 gr nuci macinate
  • 1/4 lingurita esenta de migdale
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • Optional: migdale, nuci, alune - pentru decor

Mod de preparare

Mixam albusurile cu zaharul pudra pana devin o spuma tare. Incorporam apoi nuca macinta, esentele de migdale si vanilie, iar la final galbenusul. Amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia. Luam cu o lingurita din compozitie si punem gramajoare pe hartia de copt, in tava. Le coacem in cuptorul preancalzit la 180 de gradetimp de 20 minute. Cand le scoatem din cuptor le punem la racit pe un gratar. Nu-i asa ca este simplu?

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Diva in Bucatarie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise