Pricomigdale

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 g ciocolata de menaj
  • 120 g unt
  • 300 g zahar
  • 3 oua
  • 120 g faina
  • un plic praf de copt
  • 120 g cacao
  • 120 g ciocolata cu lapte
  • pentru implutura :unt de caco
  • 50 g zahar pudra

Mod de preparare

Topeste ciocolata de menaj si untul pe baie de abur. amesteca in ea zaharul, ouale, faina, praful de copt si cacao, apoi ciocolata cu lapte, in bucatele de circa un cm. Pe o tava tapetta cu hirtie de copt pune amestecul cu lingurita. Coace fursecurile in cuptor incins, 12-15 min . Lasa-le sa se raceasca , apoi lipeste-le doua cite doua, ungindu-le cu amestec de unt de caco si zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise