Pricomigdale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g margarina(sau untura)
  • 100 g zahar
  • un ou
  • 100 g nuca macinata
  • faina cat cuprinde, coca sa fie moale(sa se poata modela)
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat

Mod de preparare

Din toate ingrediantele se obtine un aluat consistent, se da la frigider pentru o jumatate de ora. Se modeleaza bile de marimea unei masline, se asaza la distanta de un cm in tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul incins in prealabil. Nu trebuie sa devina maronii. Se pudreaza imediat, se lasa o ora si se mai pudreaza o data. Se fragezesc pe masura ca stau.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise