PRISOARE CU SOS DE CIUPERCI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • PT. PERISOARE: 500 GR. CARNE TOCATA, 1 CEASCA DE OREZ, SARE, 1 OU
  • PT SOS: 1 CEAPA MEDIE, 1 ARDEI GRAS, ROSII IN BULION, CIUPERCI DIN CONSERVA SAU PROASPETE DUPA FREFERINTA, TAIATE FELII, PATRUNJEL TOCAT FIN, SARE, PIPER, CIMBRU, DAFIN, ALTE CONDIMENTE PT SOS DUPA PREFERINTA.

Mod de preparare

SE FAC PERISOARE DIN INGREDIENTELE AMESTECATE SI SE PUN INTRO-O TAVA UNSA LA CUPTOR PT 10 MIN SI SE ROSTOGOLESC PE TOATE PARTILE.

PE ARAGAZ SEPARAT SE CALESC INGREDIENTELE PUTIN SE DAUGA LA SFARSIT ROSIILE. SE CONDIMENTEAZA SI SE TOARNA IN TAVA PESTE PERISOARE.

SE DAU LA CUPTOR PENTRU INCA 15 MIN APOI SE PRESARA VERDEATA.

POFTA BUNA!

ESTE O RETETA CARE ARATA FOARTE BINE SI ESTE GUSTOASA

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise