Profiterol

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Am pregatit profiterol, folosind reteta de eclere si de inghetata prezentate anterior.
  • Montarea profiterolului a constat in :
  • - 3 eclere
  • - 2 portii de inghetata
  • - 2 linguri de frisca
  • - sos
  • Sosul:
  • o lingurita rasa de ness
  • 3 linguri cafea concentrata
  • o lingurita zahar
  • Acestea sunt cantitati pentru o portie de profiterol

Mod de preparare

- Eclerele glazate cu ciocolata,le-am pregatit din timp,la fel si inghetata,frisca si sosul.

- Montez profiterolul inainte de servire.

Timpul precizat este cel de montare al profiterolului.

Pentru prepararea eclerelor si a inghetatei, am precizat timpul specific fiecarui produs.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise