Pui a' la Cris

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -Pui 0,900 gr
  • -Usturoi 0,030 gr
  • -Vin alb 0,200 ml
  • -Cimbru 0,005gr
  • -Sare 0,025 gr
  • -Untura 0,100 gr
  • -Pasta de tomate 0,050 gr
  • -Faina 0,040 gr
  • -Cartofi 1,200 kg
  • -Piper 0,001gr

Mod de preparare

Cantitati pentru sase porti.

-Se curata si se spala puiul,se svanta pe un servet curat, se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa .Se scoate puiul dupa ce s-a rumenit si in compozitia ramasa se caleste faina care se stinge cu pasta de tomate, usturoiul pisat, cimbru si piper.Dupa cateva clocote se adauga vinul alb.Se mai lasa putin la temperat si se strecoara sosul.Garnitura se poate servi cartofi natur.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise