Pui aromatizat cu bere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • o bere mica(250)ml
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • faina-1 lingura
  • sare,piper

Mod de preparare

Puiul se spala ,se portioneaza se sterge cu hartie de bucatarie,si se tavaleste prin faina,dupa care se indeparteaza excesul de faina;

Intr-o cratita(eu am folosit de pamant),se incinge uleiul si se face o prajeala inabusita de ceapa ,morcov si usturoi tocate marunt(in afara de usturoi care ramane intreg),se adauga carnea data prin faina,se calesc impreuna ,iar carnea se intoarce pe ambele parti ,pana capata o culoare colorata dar nu arsa;

Focul trebuie potrivit domol,iar cand carnea s-a colorat,stingem totul cu bere;

Acoperim pana scade bine lichidul,amestecam si introarcem carnea,fierberea dureaza cam 45 minute,avand grija sa adaugam din cand in cand putina apa;

Se serveste alaturi de orice garnitura,cu putin patrunjel presarat deasupra;

OBS:De preferat folositi bere blonda este mult mai delicata si va da puiului un gust deosebit!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise