Intr-un bol de portelan , se amesteca sosul de chili, chimenul, usturoiul, zeama de lamaie si jumatate din cantitatea de ceapa. Se cresteaza pieptul de pui pe diagonala si se pune in bol.Se combina bine , pentru a se unge uniform. Se tine vasul la rece 30min, pentru a se marina. Se preancalzeste gratarul la o temperatura potrivita si se frige carnea 15min. pana se patrunde si se rumeneste uniform, avand grija ca sa intoarcem carnea din cand in cand pe toate partile. Se serveste carnea cu restul de ceapa presarata deasupra, cu garnitura de cuscus fierbinte, legume fierte in abur si sos de iaurt. Ca sa prepari sosul de iaurt, zdrobeste cativa catei de usturoi, ii amesteci in 200ml. iaurt natural si adauga 1lingurita suc de lamaie si 2 castraveciori tocati marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise