pui cu ananas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 200 g orez
  • 50 ml ulei
  • 800 g pipet de pui dezosat
  • pahar mic smantana
  • 50 g unt
  • piper
  • sare
  • 100 ml vin alb si o cutie compot de ananas.

Mod de preparare

Preparare: Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei, peste care se pune orezul spalat. Se adauga putina sare, se amesteca smantana cu zeama de ananas si se toarna peste orez. Deasupra orezului se asaza bucatile de pui condimentate, apoi bucatile de ananas, peste ele se pun bucatele de unt si se toarna vinul. Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise