Pui cu ardei copti si smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 aripioare de pui
  • 1.5 kg de ardei gras si gogosari copti
  • 3 linguri smantana
  • 1-2 linguri faina
  • Sare, piper

Mod de preparare

Spalam aripioarele, le taiem varfurile si le punem la prajit cu putin ulei. Presaram putina sare.

Coacem ardeii si gogosarii, ii curatam si ii taiem felii de 1 cm. Putem pune si ardei copti de la congelator (eu asa am folosit).

Dupa ce aripioarele sunt prajite le scoatem si punem in tigaie ardeii, pe care Ii calim putin.

Tips: Pentru a lega sosul si a pune mai putina faina am folosit morcovul si ceapa ramase de la supa pe care le-am pasat bine.

Se adauga morcovul pasat, smantana si 1 lingurita de faina. Se amesteca totul, se lasa se se lege, se adauga aripioarele si apoi se mai lasa 5 minute la foc mic. Se adauga sare daca mai este nevoie si piper.

Se serveste cu mamaliguta calda.

Pofta buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise