Pui cu ardei la tigaie

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 3 fileuri de piept de pui (700 gr.)
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu (impreuna 800 gr.)
  • 300 gr. rosii
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 100 ml concentrat de pasare (Knorr + apa)
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • zahar
  • o legatura cimbru verde.

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii subtiri. La fel se procedeaza cu ardeii curatati de seminte si nervuri. Se spala rosiile si se taie in patru. Cepele, curatate de coaja, se taie in opt, usturoiul se zdrobeste. Se pune la-ncins uleiul (2 linguri) si se prajesc, pe rand, fasiile de carne. Apoi se scot si se pun deoparte. Se incinge si uleiul care-a ramas si se calesc ceapa, usturoiul si ardeii. Se adauga pasta de ardei, concentratul de pasare si vinul, si se condimenteaza. Se incorporeaza rosiile, carnea prajita si cimbrul tocat marunt si se lasa sa fiarba incet aproximativ 10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise