Pui cu ardei la tigaie

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 3 fileuri de piept de pui (700 gr.)
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu (impreuna 800 gr.)
  • 300 gr. rosii
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 100 ml concentrat de pasare (Knorr + apa)
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • zahar
  • o legatura cimbru verde.

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii subtiri. La fel se procedeaza cu ardeii curatati de seminte si nervuri. Se spala rosiile si se taie in patru. Cepele, curatate de coaja, se taie in opt, usturoiul se zdrobeste. Se pune la-ncins uleiul (2 linguri) si se prajesc, pe rand, fasiile de carne. Apoi se scot si se pun deoparte. Se incinge si uleiul care-a ramas si se calesc ceapa, usturoiul si ardeii. Se adauga pasta de ardei, concentratul de pasare si vinul, si se condimenteaza. Se incorporeaza rosiile, carnea prajita si cimbrul tocat marunt si se lasa sa fiarba incet aproximativ 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise