Pui cu arpagic

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii.
  • -250 gr piept pui dezosat
  • -2 pulpe pui
  • -200 gr arpagic
  • -1 ceapa potrivita
  • - 50 ml vin alb
  • - 500 gr rosii conserva
  • - 400 ml supa de legume nesarata
  • - ulei
  • - patrunjel
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in patru, pulpele se taie in doua, ceapa se curata si se taie marunt, rosile conserva se taie cuburele. Ceapa se caleste in ulei adaugand carnea calindu-se usor , dupa care se stinge cu vin alb la finalul acestei operati adaugam supa de legume si se da la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat, dupa ce au fiert introducem rosile taiate cuburele si se mai lasa la fiert circa cinci, sase minute dand gust cu sare si piper. Preparatul se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise