Pui cu bere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 - 5 copanele de pui sau partea superioara a pulpei cum doriti,
  • ceapa,
  • morcov,
  • telina,
  • faina
  • 1 pahar de bere (250 ml),
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline extravirgin.

Mod de preparare

Se curata bine puiul,se spala si se usuca cu un stergar curat dupa care se trece prin faina. Intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 - 3 linguri de ulei si se face o prajeala din morcov, ceapa si telina taiate marunt pana prind culoare dupa care adaugati puiul si il lasati sa se rumeneasca un pic pe toate partile. Condimentati cu sare si piper. Adaugati berea si dati focul la mic si acoperiti cu capacul. Din cand in cand controlati si intoarceti puiul. Daca este nevoie puteti adauga un pic de bere si in coptura dar cate un pic. Se poate servi cu cartofi natur, piure sau pilaf simplu.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise