Pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri grasime
  • sare

Mod de preparare

Se prepara in apropiere de ora mesei. Se asaza puiul peste un strat de cartofi taiati bucati mari. Daca puiul este mic se frige o data cu cartofii, daca este mai mare, se rumeneste mai inainte si apoi se asaza cartofii in tava si peste ei, puiul. Se potriveste astfel ca nici puiul, nici cartofii sa nu se treaca din fript. Se ung din cind in cind cu grasimea din tava. Cind sint aproape fripti, nu se mai ung pentru ca puiul sa prinda crusta si se fie frumos rumenit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise