Pui cu ceai

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui, cam 1,2 kg, taiat in bucati
  • o ceapa tocata marunt
  • 1/4 ceasca ulei masline
  • 3 cesti de ceai cald
  • 450 gr. conserva rosii taiate-cirio, desigur
  • un betisor de scortisoara
  • 3-4 garofita praf
  • sare, piper

Mod de preparare

Incalziti uleiul si caliti ceapa, adaugati puiul si lasati-l sa se rumeneasca pe toate partile. Adaugati ceaiul, rosiile, scortisoara, garofita, sarea, piperul si lasati sa fiarba la foc mic circa o ora, pana se inmoaie puiul si se formeaza sosul. Se serveste cald, iar langa se poate servi cu orez alb.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise