Pui cu ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 2 ling ulei
  • 8 cepe
  • 150 ml vin alb
  • 3 linguri mustar
  • 150 ml smantana
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Prajim pulpele pana se rumenesc. Scoatem pulpele iar in uleiul din tava punem ceapa la calit, dupa care adaugam pulpele, vinul, sarea si piperul si le lasam la fiert 10-15 min. Adaugam mustarul si smantana si presaram cu patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise