Pui cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati de carne de pui
  • 500 gr ciuperci champignon
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb 5 minute bucatile de pui,intre timp se ia si spuma.Se scurg de apa si se adauga intr-o tigaie cu ulei .Se intorc pe ambele parti,se sareaza si cand au prins o culoare aurie se scot.In timp ce puiul este la prajit ne ocupam de ciuperci.Se spala sau se curata de piele,se taie dupa plac si se calesc in ulei cateva minute,pana scade zeama si incep sa se rumeneasca.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se scot si se aseaza langa puiul prajit.Se serveste dupa plac si gust,cu mamaliguta si smantana.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise