Pui cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 pulpe
  • o ceapa
  • o capatana de usturoi
  • o legatura de marar
  • 250g smantana
  • 500g ciuperci
  • un ou
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se prajesc pulpele , se calesc ceapa,ciupercile si apoi se adauga pulpele prajite. Se lasa la foc potrivit 10-15 minute. Intre timp se face un sos din ou, smantana, marar, sare si piper si se toarna peste pulpe si ciuperci. Se mai lasa 10 minute si se adauga usturoiul pisat si dupa alte 5 minute dam cratita la o parte.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise