Pui cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 pulpe
  • o ceapa
  • o capatana de usturoi
  • o legatura de marar
  • 250g smantana
  • 500g ciuperci
  • un ou
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se prajesc pulpele , se calesc ceapa,ciupercile si apoi se adauga pulpele prajite. Se lasa la foc potrivit 10-15 minute. Intre timp se face un sos din ou, smantana, marar, sare si piper si se toarna peste pulpe si ciuperci. Se mai lasa 10 minute si se adauga usturoiul pisat si dupa alte 5 minute dam cratita la o parte.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise