Pui cu ciuperci

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g pui dezosat si curatat de piele
  • pentru marinat:
  • 2 linguri ( 30 ml ) sos alb de soia
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita malai amestecat cu 1 lingurita (15 ml) apa
  • citiva stropi de ulei
  • 1 ceapa mica
  • 450 g ciuperci champignon
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri (30 ml) ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura (15 ml) sos de stridii

Mod de preparare

Se taie puiul in buc si se pune intr-un castron. Se adauga ingredientele de marinat si se pune deoparte.

Se curata ceapa uscata se taie in doua , pe lungime. Se taie fiecare jumatate pe lat, in 3 buc si apoi fiecare bucata mai mica, in doua. Se spala ciupercile si ceapa verde se inlatura radacinile. Se taie ceapa in bucati scurte. Se incinge wok-ul se toarna 2 linguri de ulei pe toata suprafata. Se aduga puiul si marinata se prajeste 2 min amestecindu-se. Se aduga zaharul si sosul de stridii si se amesteca. La final, se aduga ciupercile se amesteca pe foc 30 de sec. S pune in farfurie si se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise