Pui cu ciuperci la microunde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui dezosat
  • 500 g ciuperci
  • ulei masline
  • sare
  • marar
  • usturoi
  • Facultativ:
  • samantana sau iaurt

Mod de preparare

Se spala carnea de pui, se curata de pielite si grasime, se taie fasii si se sareaza.

Se spala si se curata ciupercile, se desface piciorusul

Intr-un vas de yena se spune carnea de pui, apoi se aseaza ciupercile deasupra puiului luandu-se forma vasului (in cerc). In mijloc se aseaza piciorusele de la ciuperci.

Se pune o lingura ulei, se pune capacul peste vas, tot de yena si apoi se baga la cuptor.

Dupa aproximativ 10 minute se adauga usturoiul tocat.

Se mai lasa 10 minute in cuptor, dupa care la sfarsit se adauga mararul.

Se poate servi cu smantana sau iaurt.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise