Pui cu ciuperci si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • o cutie ciuperci
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr smintina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul se transeaza,se sareaza,se pipereaza si se prajeste in ulei.se pun ciupercile si se acopera cu apa.se fierbe.cind este gata se adauga smintina si se da in clocot.la sfirsit se aduga cascavalul ras si se acopera cratita pina se topeste cascavalul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise