Pui cu ciuperci si prune uscate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Miroase din cuptor a cald,gustos si aromat!:)
  • Ingrediente:
  • 8-10 ciocanele de pui
  • 250 g bacon
  • 500 g ciuperci
  • 200 g prune uscate
  • 1 ceapa
  • 3-4 cartofi
  • 1 mar(optional)
  • sare,piper,cimbru

Mod de preparare

Mod de preparare:

Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.

Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.

Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine.

Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust.

Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora.

Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.

Presaram patrunjel si servim.

Enjoy!:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise