Pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 400 g smantana
  • 1 borcan ciuperci feliate sau 400 g ciuperci proaspete
  • 5 cartofi potriviti
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri de unt
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

Intr-o tigaie mare se caleste ceapa in unt, se adauga ciupercile taiate ( si scurse, daca e cazul). Se pune apoi puiul taiat bucatele, cartofii, sare si putin piper (se mai adauga ulei daca este nevoie);

Se amesteca usor sa se caleasca toate si se pune smantana

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise