Pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 buc medie de piept de pui - dezosata;
  • - 2 pulpe - dezosate;
  • - 2 cutii de ciuperci/300g ciuperci proaspete;
  • - 350 ml smantana;
  • - condimente (sare, piper, foi de dafin, curry, rozmarin, busuioc, cimbru);
  • - 2 linguri faina;
  • - 2 linguri unt/margarina

Mod de preparare

Puiul se taie cubulete si se caleste in unt/margarina aprox 20min.

Se adauga ciupercile si condimentele, dupa care se pune smantana ce a fost amestecata in prealabil cu faina.

Se lasa sa fiarba aprox.15 min.

Se serveste cu mamaliga sau paine, dupa preferinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise