Pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru doua portii:500gr piept pui
  • o portocala
  • o lamaie
  • 6 ciuperci mari
  • 200gr smantana
  • vegeta
  • cub knorr ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Se stoarce sucul de la portocala si cel de la lamaie si se pune pieptul de pui la macerat,condimentandu-se cu sare,piper si curry.Peste o ora il punem la prajit.Intr-o alta tigaie se pun ciupercile la prajit.Cand si acestea sunt gata se toarna peste smantana(deja amestecata cu vegeta) si se adauga si un cub knorr cu gust de ciuperci.Se mai lasa 10 min timp in care mestecam.Cand carnea este gata se aseaza pe farfurie si se garniseste cu ciupercile.Se presara patrunjel.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise